Зовсім без вікон: неймовірний розважальний комплекс у Південній Кореї (ФОТО)

завершила біло-золотий розважальний комплекс The Imprint поруч із аеропортом Інчхон, Південна Корея. Вийшло дуже здорово і незвично – із фасадами, що відбивають елементи сусідніх будівель.

Два будинки розмістили всередині критий тематичний парк та нічний клуб. Жоден із них не потребував природного денного світла, тому MVRDV змогли зробити їх без вікон. У результаті, голландська студія могла “розійтися по повній” на дизайні фасадів.

Фірма вирішила провести паралелі із будинками Paradise City, курортного готелю поруч, який обслуговує найбільший аеропорт Південної Кореї. Елементи цих будинків розміщені по всьому фасаду The Imprint.

Завдяки складності фасадів численні окремі панелі виготовили зі скловолокна і залізобетону, які вилили у форми, виготовлені за допомогою 3D-моделей.

Вердикт DesigntTalk.club

Архітектори MVRDV знову проявили свою майстерність у грі формою. Рефлексія навколишньої архітектури в супроводі з сюрреалістичними “хвильками” на фасаді справляє враження. Будівлі виглядають, як витвір мистецтва.

    

Джерело: dezeen.com

Вам також буде ЦІКАВО:

Позначки:

Залишити відповідь