Google показав новий дизайн своєї штаб-квартири у Каліфорнії

представила останній дизайн для свого нового офісу в Mountain View, розроблений BIG і Heatherwick Studio. Скоро пройдуть громадські слухання, які мають затвердити проект.

У 67-сторінковому документі, представленому міській раді Маунтін-В’ю, технологічний гігант показав проект своєї штаб-квартири Google Charleston East, перший спеціально побудований офісний комплекс компанії.

Зображення показують дизайн будівлі зі складною шатровою структурою, спільно розробленою данською архітекторною компанією BIG і лондонською студією дизайнера Thomas Heatherwick.

Як показано у зображеннях, кімнати будуть зроблені, як прямолінійні “павільйони”, всі вкриті навісом даху.

Більшість об’єктів будівлі: лабораторії, кафе і приміщення для івентів, розмістять на рівні землі, а офіси будуть підняті вгору на рівні бельетажу.

Дах буде складатися з вигнутих металевих квадратів блідого, темно-сірого кольору. Він буде оснащений фотоелектричними сонячними батареями і “смайл-подібними зенітними ліхтарями,” щоб принести пряме, непряме і розсіяне природне світло у приміщення.

Нагадаємо, раніше ми показали фото і відео нового офісу Apple, який коштує $5 млрд.

Позначки:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.